Nieuwe campagne van de Rijksoverheid

energiebesparendoejenu rijksoverheid

Energie besparen doe je nu

Laat je inspireren en ontdek welke maatregelen jij kunt nemen voor een energiezuiniger en duurzamer huis. Dit kan door betere isolatie van dak, gevel, vloer en ramen. En door het nemen van een biomassaketel, pelletkachel, warmtepomp, zonneboiler en zonnepanelen. Energie besparen levert je altijd iets positiefs op. Of je het nu voor je portemonnee, een behaaglijk huis, de toekomst van je kinderen of het milieu doet.

Op www.energiebesparendoejenu.nl vind je inspirerende voorbeelden van andere woningeigenaren en informatie over wat het kost en oplevert en of er subsidie mogelijk is. Alle 12 verbeteropties komen aan bod en je kunt eenvoudig in contact komen met vakkundige bedrijven om de (volgende) stap naar een energiezuinig en duurzaam huis te zetten:

  • Via ‘Welke verbeteringen passen bij mijn huis’ op energiebesparendoejenu.nl kun je snel bepalen wat de beste isolatiemaatregelen voor je huis zijn en hoe je je huis duurzaam kunt verwarmen.
  • Vraag advies bij een Energieloket in jouw gemeente. Zij bieden advies en kunnen je in contact brengen met isolatiebedrijven en installateurs van duurzame warmte apparaten.
  • VvE’s kunnen van het Energieloket van VvE Belang energieadvies op maat krijgen en begeleiding om alle bewoners te betrekken bij keuzes voor energiebesparende maatregelen.
  • Je huis isoleren en duurzaam verwarmen kan snel en gemakkelijk en zonder verbouwing. Isolatie en het installeren van een duurzame warmteapparaat is meestal binnen een dag gedaan, zonder rommel.

Kijk op energiebesparendoejenu.nl en ontdek in een paar stappen wat energie besparen en duurzaam verwarmen jou oplevert. Kijk ook op website van de Rijksoverheid voor het nieuwsbericht.

 

Deel dit bericht