Energielabel verbeteren


Wat is een energielabel?

Het energielabel voor woningen geeft inzicht in de energiezuinigheid en duurzaamheid van een huis. A+ is het meest zuinig en G is het minst zuinig. Hoe beter het label, hoe lager de energie- en gasrekeningen en des te meer geld u overhoudt. Sinds 2015 is een energielabel voor iedere woning verplicht bij oplevering, verkoop en verhuur. Toentertijd werden alle woningen in Nederland voorzien van een voorlopig energielabel op basis van kadastrale gegevens. De hoogte van het energielabel hangt af van alle duurzame maatregelen die zijn genomen in de woning.


Energielabel verbeteren

Hoe kan ik mijn energielabel verbeteren?

Er zijn twee manieren om het energielabel van een woning te verbeteren; enerzijds zorgen dat de energie en warmte zo goed mogelijk wordt vastgehouden (denk aan isolatie, lage temperatuur-verwarming en energiezuinige apparaten) en anderzijds het duurzaam opwekken van warmte en energie (denk aan een zonneboiler, een warmtepomp en zonnepanelen). Bij TechniQ-Energy richten wij ons op het duurzaam opwekken van warmte en energie.

De voordelen van uw energielabel verbeteren

Uit onderzoek van de Universiteit van Tilburg en Maastricht blijkt dat woningen met een gunstig energielabel tot wel 16% meer waard zijn en daarnaast aanzienlijk sneller worden verkocht. Het verbeteren van het energielabel is niet alleen gunstig voor de verkoop van de woning, maar ook ter reductie van de vaste lasten. Doordat uw energielabel verbeterd, bespaart u behoorlijk op gas en stroom en zal de waarde van uw woning stijgen.

Hoe verbeteren wij uw energielabel?

  • U vraagt een offerte bij ons aan
  • Wij nemen contact met u op
  • Wij maken een passende offerte
  • De installatie wordt gerealiseerd
  • Subsidie wordt voor u aangevraagd
  • Een hoger energielabel is gegarandeerd

Waarom TechniQ-Energy?

  • Specialist in duurzaam advies op maat
  • Subsidie voor u geregeld
  • Montage voor u geregeld
  • Uw investering binnen 7 jaar terugverdiend

F.A.Q. energielabel verbeteren

Project Defensie

Project Defensie Energielabel

TechniQ-Energy heeft in 2017 voor Defensie het kamp in Mali voorzien van warm water doormiddel van zonnewarmte.


Lees verder

Woonboerderij

Zonnecollectoren en Zonnepanelen Energielabel verbeteren

In Den Haag hebben wij een woonboerderij verduurzaamd, doormiddel van zonneboilers, panelen en maar liefst 2 warmtepompen.


Lees verder

Camping Oostkapelle

Zonnepanelen Camping Oostkapelle Energielabel verbeteren

Bij Camping Oba's Hofje douchen de gasten met water dat is opgewarmd door de zon! Dat is pas lekker douchen op de camping.


Lees verder
 

Vraag een offerte aan

Offerte formulier nieuwestijl

Gegevens aanvrager

Met het drukken op verzenden geef ik toestemming voor het verwerken van mijn gegevens volgens de AVG en geef ik aan bekend te zijn met de privacyverklaring.