Geen verhuur van woningen met met slecht energielabel

Woensdag 1 juni werd bekend gemaakt dat er vanaf 2030 geen woningen meer mogen worden verhuurd met een energielabel van E, F of G en dat is sneller dan het lijkt.

Hogere energierekening

De wereld verkeert in een energiecrisis en energietarieven rijzen de pan uit, iets waar consumenten en pandeigenaren in meer of mindere mate mee te maken krijgen en dan moet je ook nog eens gaan investeren in verduurzamen!
Vooral de wat oudere woningen en panden zijn slecht geïsoleerd, maken gebruik van hoge temperatuurverwarming en zijn daardoor niet geschikt voor een warmtepomp zonder dat eerst de isolatiewaarde wordt verbeterd. Daarbij bespaard een warmtepomp wel gas alleen gebruikt deze weer meer elektriciteit, dus een extra investering in zonnepanelen is dan al bijna noodzakelijk.

 

Wij hebben de perfecte oplossing voor u

Maar gelukkig is hier de zonneboiler, een oplossing welke direct bijdraagt in een forse gasbesparing tot wel 50% én een verlaging in energielabel! Door gebruik te maken van de zon (welke gratis schijnt) wordt water in een vat voorverwarmd. Door het voorverwarmde water aan de het bestaande verwarmingssysteem leveren hoeft deze veel minder energie te gebruiken om op de gewenste temperatuur te komen, en minder energie betekend minder gas! Daarom is de zonneboiler van Techniq-Energie goed voor het milieu en de portemonnee!

zonneboiler-heatpipes-zonnecollectoren2

Lees ook: alles over de zonneboiler

Waarom is een zonneboiler een echte teamspeler?

Dit is deze op bijna elke bestaande installatie kan worden aangesloten om grote niet nodig te zijn.
Daarbij komt nog dat de zonneboiler als eerste stap kan worden genomen naar gasloos.
Op de plaats van de zonneboiler in 2 stappen, eerst de zonneboiler met buffervat voor verwarmingsondersteuning en water en op een later moment de 2e stap met een extra (kleinere) warmtepomp, elektrische boiler, pelletketel etc.

Dit geeft vooral financiële voordelen omdat er niet direct een groot bedrag kan worden gerealiseerd maar de verduurzaming in delen kan worden uitgevoerd. Terwijl er al wel bespaard wordt op energiekosten, het mes snijdt dus aan 2 kanten.
kortom; zonneboilers van Techniq Energy zijn de meest gevonden oplossing voor het verlagen van het energielabel en het besparen van gas.

Vraag een offerte aan

Liever bellen? Dat kan via 085-0653451

Interesse in(Vereist)
Naam
Adres(Vereist)