Holland Solar en wij

Wist u dat Techniq Energy voor meer dan 5 jaar lid is van Holland Solar? Maar wat betekent dit voor u en voor ons?

Holland Solar logo

Wat is holland sollar?

Sinds 1983 is Holland Solar de branchevereniging van de zonne-energie sector. De missie is dan ook om het gebruik van zonne-energie in Nederland te bevorderen, te zorgen voor een evenwichtige markt, een stem naar de overheid en kwaliteit en veiligheid waar te borgen.

Holland Solar houdt zich met verschillende activiteiten bezig; Daartoe vertegenwoordigd de vereniging de belangen van de zonne-energiesector aan bij de Nederlandse overheid, internationale organisaties en zakenpartners. Het continu verbeteren van de kwaliteit en veiligheid. Partners op de hoogte houden van trends en ontwikkelingen. De zonne-energie sector promoten en het verbinden van relevante partijen binnen en buiten de sector.

Holland solar en techniq energy

Omdat TechniQ Energy actief lid is van Holland Solar. Zijn wij altijd op de hoogte van nieuwe technologie, wet- en regelgeving, technieken en meer.

Door het netwerk van de vereniging, komen we in contact met mensen uit het veld en kunnen we kennis en ervaring met elkaar uitwisselen.

Wat betekent dit voor u?

Als klant profiteert u ook van de voordelen van Holland Solar. U kunt er zeker van zijn dat wij een betrouwbare partner zijn die het beste uit zonne-energie wil halen. Wij streven ernaar u de beste producten op de markt aan te bieden, waarbij we de kwaliteit en veiligheid garanderen. Samen met de vereniging, onderhouden wij contacten waardoor we altijd op de hoogte zijn van de actuele ontwikkelingen en u het beste advies kunnen geven.

Ons lidmaatschap van Holland Solar is dan ook een garantie voor de kwaliteit en veiligheid van onze zonneproducten.

Wilt u meer weten over onze zonneboilers klik dan hier.

Wij adviseren

TechniQ Energy helpt je verder. Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Klik zowel ‘zonneboiler’ als ‘warmtepomp’ aan. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met je op over de mogelijkheden.