Huis verduurzamen

Je huis verduurzamen: wat houdt dat precies in?

Het verduurzamen van je woning is een vorm van investeren, want de vaste lasten dalen. Dit komt omdat de duurzame maatregelen vaak een grote aanschafwaarde hebben. Na een aantal jaren kan u wel de investering al terugverdiend hebben en uw energielabel wordt verbeterd wordt verbeterd. Op dit moment biedt de overheid subsidie hiervoor aan. Deze subsidie is geldig voor; isolatie, zonneboilers en warmtepompen. Ook is het mogelijk om BTW terug te vragen bij aankoop van zonnepanelen.

huis verduurzamen

Hoe verduurzaam ik mijn huis?

Verduurzaming van een woning kan op twéé manieren. Enerzijds kan men ervoor zorgen dat energie en warmte zo goed mogelijk wordt vastgehouden d.m.v.; isolatie, lage temperatuur-verwarming en energiezuinige apparaten. Anderzijds kan je er voor zorgen dat de warmte en energie in je huis op een duurzame manier wordt opgewekt, dat is waar TechniQ Energy voor staat.

De voordelen van een duurzaam huis

Een duurzame woning is goed voor het milieu, dit zorgt er namelijk voor dat er minder brandstoffen worden verbruikt en er dus minder Co2 wordt uitgestoten. Dit betekent ook minder kosten aan energie en gas, omdat u minder verbruikt en daarnaast ook zelf energie opwekt. Hiermee bent u ook gelijk minder afhankelijk van externe partijen voor uw elektriciteit en gas. Ook verbeterd het energielabel van uw woning, waardoor uw woning ook meer waard wordt.

F.A.Q. huis verduurzamen

Hoe verduurzamen wij uw huis?

  • U vraagt een offerte bij ons aan
  • Wij nemen contact met u op
  • Wij maken een passende offerte op
  • De installatie wordt gerealiseerd
  • Subsidie wordt voor u aangevraagd
  • Start met besparen

Waarom TechniQ Energy?

  • Specialist in duurzaam advies op maat
  • Subsidie en montage voor u geregeld
  • Duurzamere woning
  • Kwaliteit gegarandeerd

Camping Oostkapelle

Camping en Huis verduurzamen


Bij Camping Oba's Hofje douchen de gasten met water dat is opgewarmd door de zon! Dat is pas lekker douchen op de camping.


Lees verder

Project defensie

Project Defensie huis verduurzamen

TechniQ-Energy heeft in 2017 voor Defensie het kamp in Mali voorzien van warm water doormiddel van zonnewarmte.


Lees verder

Woonboerderij

Huis verduurzamen

In Den Haag hebben wij een woonboerderij verduurzaamd, doormiddel van zonneboilers en panelen en maar liefst 2 warmtepompen.


Lees verder
 

Vraag een offerte aan

Offerte formulier nieuwestijl

Gegevens aanvrager

Met het drukken op verzenden geef ik toestemming voor het verwerken van mijn gegevens volgens de AVG en geef ik aan bekend te zijn met de privacyverklaring.