De zonneboiler: de duurzame oplossing op Camping Oba's Hofje.

Camping Oba’s Hofje heeft ons gevraagd een zonneboiler te installeren. Een duurzame oplossing die zijn toekomstige energiekosten zal verlagen en tegelijkertijd het milieu beschermt.

Profiteer van de zon met TechniQ Energy

Bij deze minicamping hebben wij het gasverbruik aanzienlijk verminderd. Dit komt door de recrasol zonneboiler welke hier is geplaatst. Hierdoor wordt niet alleen het tapwater maar ook het verwarmingswater verwarmd. De recrasol zonneboiler is dé oplossing voor de recreatie sector om te besparen in gasverbruik zonder concessies te doen in comfort. Wilt u weten hoe u kunt verduurzamen?  Klik dan hier voor meer informatie over deze mooie oplossing.

Bespaar op uw gasrekening

Bespaar tot 70% op gas.

Overheidssubsidies

Tot €5.000 subsidies.

Kies voor een toekomstbestendige oplossing

Kies voor een duurzame oplossing voor uw bedrijf en voldoe aan de klimaatdoelen.

Hoe werkt het systeem?

Bij Oba’s Hofje meten we het systeem ook live, hierdoor kunnen we alle actieve data zien. Dit houdt in dat je overal kan zien wat er momenteel in het systeem gebeurd, zoals de temperatuur van de collector, de temperatuur van het boilervat en op welke kracht de pomp de warmte transporteert naar het vat. Dit kan met behulp van het apparaatje genaamd: de KM2 module. Dit apparaatje kan ook op iedere zonneboiler van TechniQ Energy aangesloten worden, dus ook op de zonneboiler die bij u thuis staat. Hiermee kunt u online alle belangrijke gegevens zien. Klik hier om de actieve gegevens van het systeem op Oba’s Hofje te zien.

 

 

 

 

Lees hier alles over zonneboiler.
TechniQ Energy voor Recreatieve oplossingen

We zijn preferred supplier voor

vekabo-logo

Advies aanvragen

Zonneboiler of warmtepomp voor jouw camping, huisjespark of hotel? Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder. Liever bellen? 085 – 0653451

Interesse in(Vereist)
Naam
Adres(Vereist)