Over ons

Al sinds 2008 ontwikkelt TechniQ Energy duurzame producten op het gebied van warmte. Met oog voor de klant én de toekomstige leefomgeving van alle Nederlanders.

  • Specialist in duurzame warmte
  • Sinds 2008
  • Advies, verkoop én installatie
zonneboiler

Wie is TechniQ Energy nou eigenlijk?

Een ervaren installateur en adviseur in maatwerk in duurzame energie:

Bij TechniQ Energy, een toonaangevend bedrijf in Serooskerke, Zeeland, zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige en duurzame energieoplossingen. Onze producten omvatten onder andere zonneboilers, warmtepompen en airco’s. Ons bedrijf bedient zowel particulieren als bedrijven, de recreatiebranche en de agrarische sector. Met 15 jaar ervaring hebben we een betrouwbare reputatie opgebouwd als partner voor bedrijven die hun pand willen verduurzamen, en we bieden op maat gemaakte oplossingen die volledig zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. Bovendien streven we ernaar om uitstekende service en ondersteuning te bieden.

Waarom kiezen voor TechniQ Energy?

Als de nummer 1 leverancier van zonneboilers in Nederland, zijn we bij TechniQ Energy ook gespecialiseerd in andere duurzame oplossingen, zoals warmtepompen, elektrische boilers, airco’s en pellet ketels. We hebben veel ervaring in het installeren van deze producten en zijn vastbesloten om onze klanten te helpen bij het realiseren van een duurzamere toekomst. Ons bedrijf legt de nadruk op kwaliteit boven kwantiteit en we adviseren onze klanten over de meest efficiënte manieren om te besparen op hun elektriciteits- en gasrekening.

Waarom TechniQ Energy verkiezen als partner?

Als de ideale partner voor bedrijven en resellers die duurzame energieoplossingen zoeken, heeft TechniQ Energy een deskundig team dat op maat gemaakte oplossingen biedt. Bovendien hanteren we aantrekkelijke kortingen voor zakelijke klanten en hebben we uitgebreide kennis van de systemen en producten op de markt. Door onze efficiënte werkwijze garanderen we relatief korte levertijden, zodat bedrijven snel kunnen beginnen met het besparen op hun energieverbruik. Daarnaast zorgen wij voor een goede after-sales service, zodat bedrijven altijd bij ons terecht kunnen voor vragen of problemen.