Renovatie van een monumentale woonboerderij in Den Haag


De opdracht

In 2020 heeft TechniQ-Energy de mooie opdracht ontvangen om een woonboerderij die volledig gerenoveerd werd te voorzien van duurzame warmte en energie. Uiteindelijk is er voor gekozen om 2 modulerende warmtepompen te plaatsen in combinatie met zonnecollectoren en zonnepanelen. Zo is het huis volledig gasloos en tegelijk comfortabel het hele jaar door. Deze woning is klaar voor de toekomst.


Testimonial

“In februari 2020 hebben we in Den Haag een monumentale woonboerderij aangekocht dat stamt uit 1597. Gegeven de slechte staat van de woonboerderij stonden we op slopershoogte en hebben we in een jaar tijd de woning van top tot teen, binnen en buiten volledig gerenoveerd. 

Direct vanaf het begin van de renovatie zijn we een samenwerking aangegaan met TechniQ-Energy en hun installatiepartner MQ Energy Concepts.  Beide partijen hebben ons uitstekend geadviseerd op het gebied van het algehele installatiewerk, plaatsing van 2 modulerende warmtepompen, installatie van 6 aparte pompen die aangesloten zijn op open verdelers, 1.000 liter buffervat, 96 heatpipes en zonnepanelen.

Dankzij een uitgekiend plan en prettige samenwerking met TechniQ-Energy en MQ Energy Concepts hebben we stapsgewijs een omvangrijk en ingewikkelde installatiewerk binnen het budget en planning gerealiseerd.”

Adem Var, 19-03-2021

Deel dit bericht