Reviews van TechniQ Energy

Als bedrijf vinden wij de reviews van TechniQ Energy enorm belangrijk, omdat wij de klant een zo goed mogelijk gevoel willen geven bij het afronden en de nazorg van de deal. Daarom bieden wij de mogelijkheid om op onderstaande link uw ervaringen te delen zodat wij als bedrijf als potentiële klanten hierop actie kunnen ondernemen!

Bent u benieuwd geworden naar wat de klantervaringen zijn van de klanten van TechniQ Energy? Hieronder vindt u de link van (het format van) de reviews van TechniQ Energy!

Bekijk meer reviews op webwinkelkeur.

Wilde jullie laten weten dat we erg blij met de zonneboiler zijn: 35m3 in november, en 35m3 in december, en deze trend zet ook in januari door.

Erg bedankt voor het advies, de begeleiding & installatie.

M. Tijsen

Amsterdam

“De service en ondersteuning achteraf is erg goed. Voor een “lekke” collectorbuis werd nog dezelfde dag nieuwe een gebracht.”

Tjarco Boerkoel

Dreischor

“Een bedrijf dat aandacht heeft voor de klanten zowel bij de aanschaf maar ook daarna. Tijdens het opbouwen van het systeem had ik nog diverse vragen maar dat was geen enkel probleem en de hulp was duidelijk.”

Huib Maljaars

Rotterdam

De producten zijn zelfs beter dan ze zelf aangeven ,heel duidelijke service ,altijd vriendelijk correct.

Kevin Ritterbecks

Zeeland

“Heb uitvoerig professionele uitleg gekregen. Alle items stonden klaar om vervoerd te worden. Ik beveel Techniq Energy hooglijk aan.”

Willem van der Schoor

Vlissingen
Ik ben zeer tevreden over jullie Zonneboiler. Door de aanschaf  van de zonneboiler is mijn gasverbruik drastisch verminderd.
Ik zal D’66 minister, Rob Jetten, in kennis stellen over mijn ervaring. Zo kan men sneller van het Russisch gas afkomen.

Douw Veldema

Heeswijk-Dinther

TechniQ Energy heeft ons uitstekend geadviseerd op het gebied van het algehele installatiewerk, plaatsing van 2 modulerende warmtepompen, installatie van 6 aparte pompen die aangesloten zijn op open verdelers, 1.000 liter buffervat, 96 heatpipes en zonnepanelen

Adam Var

Den Haag