Zonneboiler voor camping, hotel of huisjespark

 • Zonneboiler en/of warmtepomp
 • Camping, hotel of vakantiepark
 • Hoge ISDE-subsidie
TechniQ Energy Zonneboilers

Warm water: gratis door de zon

Warm douchen? Zwembad naar 26 graden? Warm tapwater in alle bungalows? De zonneboilers van TechniQ Energy verwarmen gratis het water bij jouw park, hotel of camping. Op het moment dat het topdrukte is.

vakantiehuizen-zonneboiler-camping2

Waarom een zonneboiler?

Zonneboilers van TechniQ Energy zijn in staat om douche-, tap- en zwembadwater op te warmen via de gratis energie van de zon. De energie die door de zonnecollectoren wordt opgevangen, verwarmt 300 tot wel 1.500 liter water in één of meerdere boilervaten. Of zelfs groter op aanvraag.

Verduurzamen

Een vraag naar een zonneboiler is vaker een bredere wens om te verduurzamen als recreatieve onderneming.  De zonneboilers van TechniQ Energy zijn bedoeld voor hoge intensiteit belasting. Ideaal dus voor de recreatiebranche, zoals campings, zwembaden, vakantieparken e.d.

Elke situatie is anders. Daarom raden wij aan om een maatwerk-offerte op te vragen.

Combinaties

Bij TechniQ Energy zorgen we dat je meerdere duurzame opties kunt combineren. Wij rekenen door welke besparing past bij jouw recreatieve onderneming.

 • Zonneboiler en Warmtepomp
 • Zonneboiler en Zonnepanelen
 • Zonneboiler, Warmtepomp én Zonnepanelen
 • Zonneboiler, Warmtepomp, Airco en Zonnepanelen
Advies aanvragen
camping-buitenland-zonneboiler
Warm water bij Camping Buitenland

Zonneboilers voor camping Floortje Dessing

Camping Buitenland van Floortje Dessing kiest voor duurzame warmte. Warm water via de zonneboilers van TechniQ Energy. Hiermee kan camping Buitenland het hele jaar door, met de kracht van de zon, beschikken over warm water.

 • 3 buffervaten van 1000 liter
 • 360 heatpipes op de daken

Camping buitenland kiest hiermee voor een mooie manier om te werken aan duurzame warmte! Mede dankzij de TechniQ Energy heatpipe zonneboilers heeft Camping Buitenland het begeerde Green Key certificaat behaald.

Subsidies zonneboiler voor campings

Met een zonneboiler kan je besparing op gas oplopen tot 60% á 75%. En van je investering kun je zo 40% tot 50% terugontvangen aan ISDE-subside. Ook als bedrijf heb je namelijk recht op zonneboiler-subsidie. Bedrijven moeten hun panden verduurzamen en de zonneboiler is dé perfect passende oplossing voor de recreatie branche.

duurzame warmte

10 redenen voor verduurzaming

 1. Blijvend besparen op gas
 2. Zeer hoge subsidie (2022)
 3. Bijdrage aan groener milieu
 4. Advies, levering & installatie
 5. Boilervat met hoog rendement
 6. Wateropslag tot wel 1.500 liter
 7. Combinatie met warmtepomp
 8. Combinatie met zonnepanelen
 9. Combinatie met airco’s
 10. Voldoen aan energielabel C (2023)
Advies aanvragen
TechniQ Energy voor Recreatieve oplossingen

We zijn preferred supplier voor

       vekabo-logo

Wat klanten zeggen

TechniQ Energy heeft ons uitstekend geadviseerd op het gebied van het algehele installatiewerk, plaatsing van 2 modulerende warmtepompen, installatie van 6 aparte pompen die aangesloten zijn op open verdelers, 1.000 liter buffervat, 96 heatpipes en zonnepanelen

Ik ben zeer tevreden over jullie Zonneboiler. Door de aanschaf  van de zonneboiler is mijn gasverbruik drastisch verminderd.
Ik zal D’66 minister, Rob Jetten, in kennis stellen over mijn ervaring. Zo kan men sneller van het Russisch gas afkomen.

“Heb uitvoerig professionele uitleg gekregen. Alle items stonden klaar om vervoerd te worden. Ik beveel Techniq Energy hooglijk aan.”

De producten zijn zelfs beter dan ze zelf aangeven ,heel duidelijke service ,altijd vriendelijk correct.

“Een bedrijf dat aandacht heeft voor de klanten zowel bij de aanschaf maar ook daarna. Tijdens het opbouwen van het systeem had ik nog diverse vragen maar dat was geen enkel probleem en de hulp was duidelijk.”

“De service en ondersteuning achteraf is erg goed. Voor een “lekke” collectorbuis werd nog dezelfde dag nieuwe een gebracht.”

Wilde jullie laten weten dat we erg blij met de zonneboiler zijn: 35m3 in november, en 35m3 in december, en deze trend zet ook in januari door.

Erg bedankt voor het advies, de begeleiding & installatie.

Adam Var
Den Haag
Douw Veldema
Heeswijk-Dinther
Willem van der Schoor
Vlissingen
Kevin Ritterbecks
Zeeland
Huib Maljaars
Rotterdam
Tjarco Boerkoel
Dreischor
M. Tijsen
Amsterdam

Advies aanvragen

Zonneboiler of warmtepomp voor jouw camping, huisjespark of hotel? Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder. Liever bellen? 085 – 0653451

Interesse in(Vereist)
Naam
Adres(Vereist)