Vastgoed verduurzamen via zonneboiler of warmtepomp

 • Verduurzaam je vastgoed
 • Voldoe aan energielabel C per 2023
 • Profiteer van ISDE-subsidie
zakelijk-vastgoed-zonneboiler
Energielabel C verplicht

Voldoe aan energie-eis 2023

Per 1 januari 2023 is voor ieder kantoor- en bedrijfsgebouw vanaf 100 vierkante meter energielabel C verplicht. Dit is verplicht gesteld door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

zakelijk-vastgoed-zonneboiler-duurzaam2

Energielabel C voor bedrijven

Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig een kantoor is. Bij Energielabel C mag een zakelijk gebouw niet meer dan 225 kWh per vierkante meter per jaar uitstoten. Deze eis is streng.

Heb je jouw energielabel niet op tijd binnen, dan mag je het gebouw niet meer als kantoor gebruiken.

De rijksoverheid wil dat gebouwen steeds minder meer CO2.  Nederland wil in 2050 zoveel mogelijk klimaatneutraal zijn. De zakelijke eis richting vastgoedeigenaren volgt hieruit.

Volgens cijfers van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (bron: RVO.nl) voldoet ruim 60% van alle kantoor/bedrijfspanden nog niet aan de gestelde eisen.

Bespaar via TechniQ Energy

Kies voor de zonneboiler of warmtepomp?

Zonneboilers van TechniQ Energy zorgen voor de verwarming van kantoorpanden en leveren ook warm tapwater. Combineren met een warmtepomp of zonnepanelen. Ook dat is mogelijk.

De energie die door de zonnecollectoren wordt opgevangen, kan 300 tot wel 1.500 liter water in één of meerdere boilervaten verwarmen. Of zelfs meer op aanvraag. Bij goed weer kan een pand grotendeels door die zon verwarmd worden.

Is het bewolkt? Dan kan een warmtepomp de dal-periodes opvangen. TechniQ Energy kan adviseren. 

Advies aanvragen

Verduurzamen

Een vraag naar een zonneboiler of warmtepomp is zowel een wens als als vanuit de overheid om te verduurzamen. Dit geldt voor eigenaren van bedrijfsmatig vastgoed. De zonneboilers van TechniQ Energy functioneren perfect bij een continue belasting. Ideaal dus voor de eigenaren van zakelijke, bedrijfsmatige panden.

Elke situatie is anders. Daarom raden wij aan om een maatwerk-offerte op te vragen.

Combinaties

Bij TechniQ Energy zorgen we dat je meerdere duurzame opties kunt combineren. Wij rekenen door welke besparing past bij jouw pand.

 • Zonneboiler en Warmtepomp
 • Zonneboiler en Zonnepanelen
 • Zonneboiler, Warmtepomp én Zonnepanelen

Heeft een bedrijfspand of kantoorpand momenteel Energielabel D, ondanks de energiebesparende maatregelen? Dan heeft het pand mogelijk nog geen energielabel.

Daarom kies je voor ons

Over TechniQ Energy

Al sinds 2008 ontwikkelt TechniQ Energy duurzame producten op het gebied van warmte. Met oog voor de klant én de toekomstige leefomgeving van alle Nederlanders.

Specialist in warmte

Wij leveren elektrische boilers, zonneboilers en warmtepompen.

Gratis duurzaam voorstel

Wij adviseren over de beste opties. Maak een afspraak.

Kwaliteitsmerken

Eigen merk. Kwaliteit op voorraad. Informeer vrijblijvend.

4,5 Sterren

Klanten, particulier & zakelijk, geven 4,5 van 5 sterren.

Subsidies zonneboiler voor zakelijk vastgoed

Met een zonneboiler kan je besparing op gas oplopen tot 80% á 90%. En van je investering kun je zo 40% tot 50% terugontvangen aan ISDE-subside. Ook als eigenaar van zakelijk vastgoed heb je namelijk recht op zonneboiler-subsidie. Bedrijven moeten vanaf 1 januari 2023 hun pand verduurzamen.

10 redenen voor verduurzaming

 1. Blijvend besparen op gas
 2. Zeer hoge subsidie (2022)
 3. Bijdrage aan groener milieu
 4. Advies, levering & installatie
 5. Boilervat met hoog rendement
 6. Wateropslag tot wel 1.500 liter
 7. Combinatie met warmtepomp
 8. Combinatie met zonnepanelen
 9. Combinatie met airco
 10. Voldoen aan energielabel C (2023)
Advies aanvragen

Wat klanten zeggen

TechniQ Energy heeft ons uitstekend geadviseerd op het gebied van het algehele installatiewerk, plaatsing van 2 modulerende warmtepompen, installatie van 6 aparte pompen die aangesloten zijn op open verdelers, 1.000 liter buffervat, 96 heatpipes en zonnepanelen

Ik ben zeer tevreden over jullie Zonneboiler. Door de aanschaf  van de zonneboiler is mijn gasverbruik drastisch verminderd.
Ik zal D’66 minister, Rob Jetten, in kennis stellen over mijn ervaring. Zo kan men sneller van het Russisch gas afkomen.

“Heb uitvoerig professionele uitleg gekregen. Alle items stonden klaar om vervoerd te worden. Ik beveel Techniq Energy hooglijk aan.”

De producten zijn zelfs beter dan ze zelf aangeven ,heel duidelijke service ,altijd vriendelijk correct.

“Een bedrijf dat aandacht heeft voor de klanten zowel bij de aanschaf maar ook daarna. Tijdens het opbouwen van het systeem had ik nog diverse vragen maar dat was geen enkel probleem en de hulp was duidelijk.”

“De service en ondersteuning achteraf is erg goed. Voor een “lekke” collectorbuis werd nog dezelfde dag nieuwe een gebracht.”

Adam Var
Den Haag
Douw Veldema
Heeswijk-Dinther
Willem van der Schoor
Vlissingen
Kevin Ritterbecks
Zeeland
Huib Maljaars
Rotterdam
Tjarco Boerkoel
Dreischor

Advies aanvragen

Zonneboiler of warmtepomp voor jouw kantoor, bedrijf of gebouw? Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder. Liever bellen? 085 – 0653451

Interesse in(Vereist)
Naam
Adres(Vereist)