Service

Verder dan het product

De aanschaf van een duurzaame oplossing zoals een zonneboiler of een warmtepomp, heeft vaak verregaande gevolgen. U heeft daarbij een partner nodig die u in het gehele traject kan begeleiden. Wij bekijken samen met u wat voor type systeem de beste oplossing is voor uw specifieke situatie. Daarbij houden wij rekening met reeds bestaande installaties en wat uw uiteindelijke doel is.

Installatiebegeleiding

Voor klanten die de installatie zelf uitvoeren, hebben wij een unieke service. Alleen bij TechniQ Energy kunt u (tijdens kantooruren) bellen met onze technisch specialisten, die u telefonisch kunnen begeleiden. Als u zich afvraagt waar een bepaald nippeltje voor dient of waarom het systeem niet op druk komt, helpen wij u graag. Dit is altijd gratis en onderdeel van onze dienstverlening.

Klanten over ons

"Wat een service"

Heb uitvoerig professionele uitleg gekregen. Alle items stonden klaar om vervoerd te worden. Ik beveel Techniq Energy dan ook hooglijk aan.

- Willem van der Schoor, Vlissingen

"Al vele liters warm water!"

Een bedrijf dat aandacht heeft voor de klanten zowel bij de aanschaf maar ook daarna. Tijdens het opbouwen van het systeem had ik nog diverse vragen maar dat was geen enkel probleem en de hulp was duidelijk.

- Huib Maljaars, Rotterdam