Airconditioning afkoelen en opwarmen

  • Koel en verwarm tot 5 kamers op 1 buitendeel
  • Verlaag de luchtvochtigheid in uw huis
  • Met efficiëntieklasse A++
Kennismaking

Wat is een airconditioning?

Een airconditioner is een systeem dat uw huis zowel kan koelen als opwarmen en tegelijkertijd het vocht uit de kamer kan verwijderen.

Het systeem van een airconditioner is geïnstalleerd voor het afvoeren van warmte en vocht uit de bezette ruimte. Het doel is om een meer comfortabele omgeving in huis te bereiken.

Advies aanvragen Bel 085-0653451
Meer over Haier airconditioners

Het merk waar we mee werken

Met een Haier airco haal je een hoogwaardig en comfortabel systeem in huis, dat je kunt bedienen met je smartphone of zelfs je stem. Niet voor niets is Haier wereldwijd het nummer één merk voor ‘connected’ airconditioners. Haier airconditioners worden ontworpen volgens de hoogste eisen op het gebied van energiezuinigheid en milieuprestaties. Als enige airconditioning fabrikant geeft Haier bovendien een garantie van maar liefst zes jaar op onderdelen voor de toestellen!

Comfort

Comfort is een prioriteit voor haier airconditioners. Ze kunnen allemaal zowel koelen als verwarmen, waardoor ze het hele jaar door geschikt zijn. Haier airco’s zijn ook uitgerust met een superstille functie voor extra comfort.

Energiezuinig

Haier zet zich in voor energie-efficiëntie en biedt airconditioners met label A++ en A+++ voor koeling en minimaal A+ voor verwarming. Ze gebruiken ook een milieuvriendelijk koelgas R32.

Gezonde lucht

Alle airconditioners hebben een technologie die zorgt voor een gezond binnenklimaat. Met een zelfreinigende functie en andere eigenschappen is het zeker dat de lucht in je kamer gezond blijft.

Innovatief en verbonden

De Haier airco’s zijn innovatief, energiezuinig en connected. Met nieuwe technologie is meer comfort verzekerd en met de Wifi-module bedien je je toestel eenvoudig via je smartphone of tablet.

Haier Air Conditioning Projection Tool

Als u een idee wilt krijgen van hoe een airco er in uw huis uit komt te zien, kunt u de Haier Air Conditioning Projection Tool app (voor Google play en app store) gebruiken om deze op uw huis te projecteren.

Hoe werkt een airco?

De werking van een airco is vergelijkbaar met deze van je koelkast of diepvries. Het onttrekt de warmte van een ruimte en voert deze af naar buiten. Voor je koelkast betekent dit de keuken maar voor een airco wordt de warme binnenlucht gewoon naar buiten afgevoerd ( airco met buitenunit of afvoerslang ). De afgevoerde lucht wordt vervangen door koele lucht die werd aangemaakt door de airco. Voor verwarmen werkt dit precies op de tegengestelde manier.

Even kort over ons

TechniQ Energy

Specialist in warmte

Wij leveren airco’s, zonneboilers, warmtepompen en elektrische boilers

4,5 Sterren

Klanten geven ons 4,5 van 5 sterren op webwinkelkeur.

Gratis duurzaam advies

Weet je niet wat je moet kiezen? Ons duurzame advies is gratis.

Kwaliteitsmerken

We werken met eigen merken. Kwaliteit en een mooie prijs.

Zij kozen al voor TechniQ Energy

Wat klanten zeggen

TechniQ Energy heeft ons uitstekend geadviseerd op het gebied van het algehele installatiewerk, plaatsing van 2 modulerende warmtepompen, installatie van 6 aparte pompen die aangesloten zijn op open verdelers, 1.000 liter buffervat, 96 heatpipes en zonnepanelen

Ik ben zeer tevreden over jullie Zonneboiler. Door de aanschaf  van de zonneboiler is mijn gasverbruik drastisch verminderd.
Ik zal D’66 minister, Rob Jetten, in kennis stellen over mijn ervaring. Zo kan men sneller van het Russisch gas afkomen.

“Heb uitvoerig professionele uitleg gekregen. Alle items stonden klaar om vervoerd te worden. Ik beveel Techniq Energy hooglijk aan.”

De producten zijn zelfs beter dan ze zelf aangeven ,heel duidelijke service ,altijd vriendelijk correct.

“Een bedrijf dat aandacht heeft voor de klanten zowel bij de aanschaf maar ook daarna. Tijdens het opbouwen van het systeem had ik nog diverse vragen maar dat was geen enkel probleem en de hulp was duidelijk.”

“De service en ondersteuning achteraf is erg goed. Voor een “lekke” collectorbuis werd nog dezelfde dag nieuwe een gebracht.”

Wilde jullie laten weten dat we erg blij met de zonneboiler zijn: 35m3 in november, en 35m3 in december, en deze trend zet ook in januari door.

Erg bedankt voor het advies, de begeleiding & installatie.

Adam Var
Den Haag
Douw Veldema
Heeswijk-Dinther
Willem van der Schoor
Vlissingen
Kevin Ritterbecks
Zeeland
Huib Maljaars
Rotterdam
Tjarco Boerkoel
Dreischor
M. Tijsen
Amsterdam

Advies airco aanvragen

Vul het formulier zo goed mogelijk in. Ons team helpt je verder.

vragen? Bel 085-0653451 .

Stap 1 van 2

Mijn vraag gaat over
Op een schaal van 1 (slecht) tot 10 (goed)
Een schatting is voldoende
Interesse in (optioneel)