TechniQ Energy trotse partner van de OOS Group voor verduurzaming bedrijfspanden

De Serooskerkse bedrijven TechniQ Energy en de OOS Group zijn een principeakkoord aangegaan. Intentie is dat TechniQ Energy de vaste partner wordt voor het verduurzamen van de vastgoedportefeuille van het offshorebedrijf uit Serooskerke.

Naast advisering zal TechniQ Energy ook de implementatie voor de verduurzamende projecten voor het vastgoed verzorgen.

Leon Overdulve, (CEO): ”De OOS Group heeft lokaal ondernemen en duurzaamheid hoog in het vaandel staan en is blij met het partnerschap met TechniQ Energy voor het toekomst bestendig maken van de vastgoedportefeuille.”

Het bedrijf TechniQ Energy is de afgelopen jaren flink doorgegroeid naar specialist in duurzame oplossingen. De kennis en ervaring die TechniQ Energy sinds 2008 op meer dan 2000 duurzame projecten heeft opgedaan maakt TechniQ Energy de ideale ontzorgende partner bij het verduurzamen van panden en bedrijven.

Bekeken wordt hoe de panden optimaal verduurzaamd kunnen worden en hoe de zonnepanelen van het ene pand de andere panden kunnen voeden middels een Energie Corporatie. Daarnaast verzorgt TechniQ Energy de subsidietrajecten die hiervoor nodig zijn.

Deel dit bericht