Van het gas af

De nadelige gevolgen van aardgas

Aardgas is relatief makkelijk te winnen en goedkoop, maar bent u bewust van de nadelige gevolgen? Aardgas verhoogt de CO2-uitstoot tijdens het verbrandingsproces, waardoor de aarde sneller opwarmt. Het gevolg hiervan is smeltende ijskappen, extremer weer en een stijging van de zeespiegel. Naast de CO2-uitstoot brengt aardgas ook nog directe gevaren met zich mee, zoals aardverschuivingen en gaslekken. Ook gaat in 2026 de prijs van aardgas met 10 cent per m3 omhoog, terwijl elektriciteit juist met 5 cent per kWh wordt verlaagd.

opties om van het gas af te komen

Waarom moet u zo snel mogelijk van het gas af?

Gasloos wonen biedt vele voordelen. Om te beginnen kan u uw steentje bijdragen aan een milieuvriendelijke wereld. Daarnaast kan er veel geld bespaard worden op uw energierekening, doordat uw energie (bijna) volledig zelf opgewekt wordt. Jaarlijks gebeuren er veel ongelukken met aardgas, die voorkomen hadden kunnen worden door het niet gebruiken van aardgas. Ten slotte is het doel van Nederland om in 2050 in een klimaat-neutrale samenleving te hebben. Sinds 1 juli 2018 hanteert Nederland zelfs een aardgas verbod, dit houdt in dat er geen nieuwe woningen met een gasaansluiting gebouwd mogen worden. Waarom wachten als het nu al kan.

Hoe kan TechniQ Energy u van het gas afhelpen?

TechniQ Energy is specialist op het gebied van zonneboilers. Ook voor systemen (en/of eventueel combinaties) met warmtepompen, pellet-ketels en zonnepanelen bent u aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons van andere leveranciers middels onze persoonlijke benadering en verregaande dienstverlening en ondersteuning. Iedere situatie is uniek, en dient ook zo benaderd te worden. Wij hebben ons eigen merk, omdat we geloven dat de beste kwaliteit geleverd kan worden als men de controle heeft over ieder onderdeel. Ook biedt TechniQ Energy aan om direct voor u de ISDE subsidie aan te vragen.

F.A.Q. van het gas af

Hoe verbeteren wij uw energielabel?

  • U vraagt een offerte bij ons aan
  • Wij nemen contact met u op
  • Wij maken een passende offerte op
  • De installatie wordt gerealiseerd
  • Subsidie wordt voor u aangevraagd
  • Een hoger energielabel is gegarandeerd

Waarom TechniQ Energy?

  • Specialist in duurzaam advies op maat
  • Subsidie voor u geregeld
  • Montage voor u geregeld
  • Gegarandeerd een beter energielabel

Woonboerderij

Woonboerderij van het gas af

In Den Haag hebben wij een woonboerderij verduurzaamd, doormiddel van zonneboilers en panelen en maar liefst 2 warmtepompen.


Lees verder

Camping Oostkapelle

Camping van het gas af


Bij Camping Oba's Hofje douchen de gasten met water dat is opgewarmd door de zon! Dat is pas lekker douchen op de camping.


Lees verder

Project defensie

Defensie van het gas af


TechniQ-Energy heeft in 2017 voor Defensie het kamp in Mali voorzien van warm water doormiddel van zonnewarmte.


Lees verder

Vraag een offerte aan

 
Offerte formulier nieuwestijl

Gegevens aanvrager

Met het drukken op verzenden geef ik toestemming voor het verwerken van mijn gegevens volgens de AVG en geef ik aan bekend te zijn met de privacyverklaring.