Zakelijk vastgoed/bedrijven verduurzamen?

 • Gratis advies op maat
 • Verduurzaam je vastgoed
 • Voldoe aan energielabel C per 2023
 • Profiteer van een ISDE-subsidie
zakelijk-vastgoed-zonneboiler

Vastgoed/bedrijven verduurzamen

Verduurzamen

Een vraag naar een zonneboiler of warmtepomp is zowel een wens als vanuit de overheid om te verduurzamen. Dit geldt voor eigenaren van bedrijfsmatig vastgoed. De zonneboilers van TechniQ Energy functioneren perfect bij een continue belasting. Ideaal dus voor de eigenaren van zakelijke, bedrijfsmatige panden.

Elke situatie is anders. Daarom raden wij aan om een maatwerk-offerte op te vragen.

Combinaties

Bij TechniQ Energy zorgen we dat je meerdere duurzame opties kunt combineren. Wij rekenen door welke besparing past bij jouw pand.

 • Zonneboiler en Warmtepomp
 • Warmtepomp en Zonnepanelen
 • Zonneboiler, Warmtepomp én Zonnepanelen
 • Koelen en verwarmen met airco

TechniQ Energy en zakelijke partners

TechniQ Energy is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op het verduurzamen van vastgoed en bedrijven. Met onze uitgebreide producten en diensten helpen wij organisaties om hun energie en gasverbruik en CO2-uitstoot te verminderen, waardoor er kosten worden bespaard. Bij TechniQ Energy bieden wij een breed scala aan oplossingen, waaronder zonneboilers, warmtepompen, airco’s en pellet ketels. Ons bedrijf helpt, adviseert en realiseert projecten om bij te dragen aan het verduurzamen van vastgoed en bedrijven, wat steeds belangrijker wordt in onze samenleving.

Elke situatie is anders. Daarom adviseren wij om een maatwerk-offerte op te vragen.

Bespaar via TechniQ Energy

Kies voor de zonneboiler of warmtepomp

Zonneboiler:

Zonneboilers van TechniQ Energy zorgen voor de verwarming van uw zakelijke vastgoed of kantoorpand en levert ook warm tapwater. Tevens is het combineren van een zonneboiler, warmtepomp en zonnepanelen mogelijk.

De warmte die door de zonnecollectoren wordt opgevangen, kan van 300 tot wel 1.500 liter water in één of meerdere boilervaten verwarmen. Of zelfs meer op aanvraag. Bij goed weer kan een pand grotendeels verwarmd worden door onze zonneboiler.

Warmtepomp:

Bij bewolking kan de warmtepomp de dal-periodes opvangen, zodat u optimaal kunt blijven besparen!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van het besparen voor vastgoed/bedrijven? Vul ons formulier in of neem contact op via info@techniq-energy.nl of bel naar 085 – 0653451

Advies aanvragen
Daarom kies je voor ons

Over TechniQ Energy

Al sinds 2008 ontwikkelt TechniQ Energy duurzame producten op het gebied van warmte. Met oog voor de klant én de toekomstige leefomgeving van alle Nederlanders en Belgen.

Naast de hieronder benoemde unique selling points, zijn er nog meer redenen om voor TechniQ Energy als partner te verkiezen:

  • Relatief korte levertijden
  • Kortingen voor zakelijke klanten
  • Maatwerk in duurzame energie
Specialist in warmte

Wij leveren elektrische boilers, zonneboilers en warmtepompen.

Gratis duurzaam voorstel

Wij adviseren over de beste opties. Maak een afspraak.

Kwaliteitsmerken

Eigen merk. Kwaliteit op voorraad. Informeer vrijblijvend.

4,5 Sterren

Klanten, particulier & zakelijk, geven ons 4,5 van 5 sterren.

ISDE-Subsidie voor de zonneboiler en warmtepomp

Met een zonneboiler kan je besparing op gas oplopen tot 80% á 90%. Van deze investering kun je zo 20% terugontvangen aan ISDE-subside. Heeft u geen zin of vindt u het aanvragen van de ISDE-subsidie te moeilijk? Voor een meerprijs van slechts €138,- vragen wij deze voor u aan!

Meer lezen over onze zonneboiler en subsidie? Klik dan hier voor meer informatie.

duurzame warmte

10 redenen voor verduurzaming

 1. Blijvend besparen op gas
 2. Zeer hoge subsidie (2022)
 3. Bijdrage aan groener milieu
 4. Advies, levering & installatie
 5. Boilervat met hoog rendement
 6. Wateropslag tot wel 1.500 liter
 7. Combinatie met warmtepomp
 8. Combinatie met zonnepanelen
 9. Combinatie met airco
 10. Voldoen aan energielabel C (2023)
Advies aanvragen
Energielabel C verplicht

Voldoe aan de energie-eis van 2023

Per 1 januari 2023 is voor ieder kantoor- en bedrijfsgebouw vanaf 100 vierkante meter energielabel C verplicht. Dit is verplicht gesteld door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

zakelijk-vastgoed-zonneboiler-duurzaam2

Energielabel C voor bedrijven

Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig een kantoor is. Bij Energielabel C mag een zakelijk gebouw niet meer dan 225 kWh per vierkante meter per jaar uitstoten, wat een strenge eis is.

Heb je jouw energielabel niet op tijd binnen? Dan mag je het gebouw niet meer als kantoor gebruiken.

Het klimaatakkoord ambieert om in 2050 het maatschappelijke vastgoed CO2 -arm te hebben. Het doel De zakelijke eis richting vastgoedeigenaren volgt hieruit.

Volgens cijfers van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (bron: RVO.nl) voldoet ruim 60% van alle kantoor/bedrijfspanden nog niet aan de gestelde eisen.

Wat klanten zeggen

TechniQ Energy heeft ons uitstekend geadviseerd op het gebied van het algehele installatiewerk, plaatsing van 2 modulerende warmtepompen, installatie van 6 aparte pompen die aangesloten zijn op open verdelers, 1.000 liter buffervat, 96 heatpipes en zonnepanelen

Ik ben zeer tevreden over jullie Zonneboiler. Door de aanschaf  van de zonneboiler is mijn gasverbruik drastisch verminderd.
Ik zal D’66 minister, Rob Jetten, in kennis stellen over mijn ervaring. Zo kan men sneller van het Russisch gas afkomen.

“Heb uitvoerig professionele uitleg gekregen. Alle items stonden klaar om vervoerd te worden. Ik beveel Techniq Energy hooglijk aan.”

De producten zijn zelfs beter dan ze zelf aangeven ,heel duidelijke service ,altijd vriendelijk correct.

“Een bedrijf dat aandacht heeft voor de klanten zowel bij de aanschaf maar ook daarna. Tijdens het opbouwen van het systeem had ik nog diverse vragen maar dat was geen enkel probleem en de hulp was duidelijk.”

“De service en ondersteuning achteraf is erg goed. Voor een “lekke” collectorbuis werd nog dezelfde dag nieuwe een gebracht.”

Wilde jullie laten weten dat we erg blij met de zonneboiler zijn: 35m3 in november, en 35m3 in december, en deze trend zet ook in januari door.

Erg bedankt voor het advies, de begeleiding & installatie.

Adam Var
Den Haag
Douw Veldema
Heeswijk-Dinther
Willem van der Schoor
Vlissingen
Kevin Ritterbecks
Zeeland
Huib Maljaars
Rotterdam
Tjarco Boerkoel
Dreischor
M. Tijsen
Amsterdam